24 December 2010

Twilight Saga.

" Jacob, i rasa kita kena break up. "

" wtf? why why? i've given you everything, why are you leaving me? "

" Memang lah awak lagi hot dari Edward, lagi cute, badan awak memang sedap, awak pakai seluar sahaja selalu. Memang awak la kegilaan gadis remaja zaman sekarang. Tapi i malas. Sangat malas. And I've had enough okay! "

" Ini mesti sebab Edward bukan? " Jacob mula menitiskan air mata. sob sob sob.

" This has nothing to do with Edward. i bukan macam Bella, terjun masuk air nampak Edward, naik basikal nampak Edward. ish Bella, get a life lah please. "

" Then tell me, why are you dumping me? i came to Malaysia just for you tau! i terpaksa belajar bahasa Malaysia untuk you. i tinggalkan college i kat America!  *Woof Woof*"

" Haaa, itulah pasal, asal marah aja jadi anjing, asal marah aja jadi anjing. Sebab ni la aku nak break up dengan kau la sial. Marah aja jadi anjing. Aku yang susah, asyik nak kena samak 2103492041208321941023021930129 kali. Tak kuasa Mak. "

Lalu gadis itu membaling frisbee dan Jacob yang lurus terus mengejar frisbee itu dan itulah kali terakhir Jacob dapat berjumpa dengan kekasih hatinya.

Lalu Jacob Black menangis lagi dan pulang ke America keesokan harinya.

Dan dia terus menangis..seperti kanak-kanak kehilangan lolipop.

17 comments:

  1. sorry rizqi, aku benci twilight. haha

    ReplyDelete
  2. hahahhaha..senget !
    bodo cter neh!!

    ReplyDelete
  3. Gua paling suka dalam twilight tu "Alice".. sopan je aku tengok

    ReplyDelete
  4. kak emy; cerita Twilight memang senget pun.

    doyah; jangan nak cirit-cirit sangat laa..haha

    juice; Alice memang penuh dengan sifat mahmudah. nampak jinak bukan?

    ReplyDelete
  5. eh salah masuk rumah ke..awat lain sangat mas..minggu depan jangan lupa g stadium support malaysia

    ReplyDelete
  6. aku benci3 pada dri mu 2x...
    iwan dangdut

    ReplyDelete
  7. cikgu imanshah; lain apa nya sih? oh mestilah support sama malaysia. negara jiwa bangsa. wkwkwk

    komang; lu apahal sangap dangdut kah? haha

    ReplyDelete
  8. engkau busuk laa jacob.

    haahak

    ReplyDelete
  9. terbaik... lagi best dr Vampire Suck!! (erm x perasan comment lebih kurang dgn org atas..)haha... I pn x suke Twilight. tp Jacob mmg wow!! kn... :D

    ReplyDelete
  10. sumpah ni lawak!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahah mcm haram!!!!!!!!! aku rase mcm nk tendang ko je....hahahhahahahhahah

    btw superb!

    ReplyDelete
  11. nub; yes, jacob memang busuk. haha

    hadi; Ooh vampire sucks? itu memang macam sial kelakar. haha

    ReplyDelete
  12. indahnyasisuria; aah, jacob memang dia sorang aja wow wow. wow gila! :P

    nadey; janganlah tendang tendang please.. haha

    ReplyDelete

terangsang?