17 November 2010

Manusia bertetek lembu.





Met Idul Adha  yaa semua !!




gambar ihsan Saharil Conteng.

22 comments:

  1. fatinzol; selamat hari raya korban! :)

    ReplyDelete
  2. err cikgu, saya ke jadi yang korban? ish..tak kahwin lagi laaah. :(

    ReplyDelete
  3. siapa ya manusia bertetek lembu tu? hehe

    ReplyDelete
  4. ayap, itulah yang kita kena cari. hehe

    ReplyDelete
  5. haha niceeee. eid mubarak fayadh! :)

    ReplyDelete
  6. selamat selamat juga fika! hehe :)

    ReplyDelete
  7. aku dh pikir mcm2 td kihkihkihkihkih terbaiklah lukisan ko

    ReplyDelete
  8. nadey; kau memang otak kuning.HAHA. eh, ini bukan aku lukis lor..

    ReplyDelete
  9. eh tak lah.. ini saharil conteng punya.

    ReplyDelete
  10. tadi kat star ada qurban..tengok tetek lembu teringat kau

    ReplyDelete
  11. tengok tu payad. even cikgu pun ingat kau macam tetek lembu.haha

    ReplyDelete
  12. pehhh!
    entry bikin tsembur air...bhahaha
    lawak tol r..



    tu yg buat tsinggah jap..kehkeh..
    salam aidiladha~

    ReplyDelete
  13. cikgu; HAHA. perghh..ini boleh bikin emosi. sedihlah macam ni. :(

    ayap; damn! eh,,kau kalau pasal tetek-tetek ni..excited bukan main kan. amboi..

    p/s tetek lembu itu tetap tetek lembu..selamanya.

    ReplyDelete
  14. king of single; ecececeh.. kalau ada tajuk2 yang macam ni, barulah 'tersinggah' ye tak? haha

    btway, thanx n salam aidiladha kembali! :)

    ReplyDelete
  15. ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    Selamat Menyambut Aidil adha
    Selamat menunaikan ibadah korban
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
    ۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞


    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    woooooo.... anih bin ajaib

    ReplyDelete
  16. afzainizam; ooh..terima kasih. salam salam kembali. :)

    ReplyDelete

terangsang?