10 January 2011

Asmaradana.

Duit sholarship sudah masuk. i dan sorang kawan lagi bergegas ke ATM CIMB yang berdekatan dengan melakukan teknik rempitan secara sopan, stail macam mat rempit dalam KL Menjerit, tapi tak ganas la.

Masa rempit tu da pikir macam-macam da. Nak beli baju band music lah, beli itu, beli ini, nak makan tu makan ni, kira memang dah tak sabar-sabar dah.

Elok sampai, tengok ada 2 orang sedang terkial-kial depan skrin ATM tu, lelaki dan perempuan. i syak mereka couple, dan pada masa yang sama tiba-tiba ramai pula orang yang datang, kiranya barisan tadi jadi panjang la. Ada la dekat 6 hingga 7 orang. Kalau barisan dah panjang, secara automatik kita kena lah cepat-cepat berurusan dengan mesin ATM tersebut. Ye tak? Tak kan itu pun nak kena ajar. Common sense la.

Sedang i menunggu, kelihatan pasangan tadi sangat mesra di hadapan mesin ATM, siap bincang-bincang lagi berapa nilai duit yang nak dikeluarkan. Tak apalah, i boleh sabar lagi.

Tiba-tiba mereka buat aksi paling gampang yang i boleh ingat dengan jelas sampai hari ni.

"  CAK!....ha....nampak tak ....nampak tak....." ujar si jantan tadi kepada makwenya sambil menutup mata makwenya dari belakang dengan penuh mesra, dan makwenya tadi pula tergedik-gedik seronok sambil marah-marah manja sebab tak dapat lihat skrin ATM dengan jelas.

" Apa ke lancau beromen depan ATM nih? " dalam hati i.

 Macam setan!

13 comments:

  1. sabo itu separuh dr iman..huhu
    pe 2..ala..amal makruf nahi mungkar..ceh!..jd ustaz lak komen ni..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. shidy; haha. kekasih zaman sekarang, bermanja tak kira tempat. bajet sweet

    ReplyDelete
  3. klau i la, i da bg penampau da kt mnusia bernfsu kuda tersebot

    ReplyDelete
  4. haha . orang gile pun emo kalo jadi camtu . :D

    ReplyDelete
  5. komang; memang ikut hati, i nak buat camtu je. bagi tampar laju2 sikit

    ReplyDelete
  6. cikgu imanshah; tak terangsang, tapi rasa mahu terajang orang aja. haha

    ReplyDelete
  7. nak kena sontot skali baru diaa tau!!

    ReplyDelete
  8. nub; pap! pap! pap! bunyi dia.. :D

    ReplyDelete
  9. aARGHHHHHHHHHHHHHHHH aku lak yg geram kalo aku aku sound doh!.......aku xpenah sound org tue lg......tp bdk baye2 kite kuar duit masuk kad berkali2.......mcm berjuta duit dlm bank aku mmg sound.........hahahha

    ReplyDelete

terangsang?