30 May 2010

20th - Terima Kasih!



I cuba curi-curi masa sikit, tak berdosa kot kalau mencuri dalam bab-bab ni. Al maklumlah, orang busy memang gaya macam ini. Ada final exam la beb, kalau tak pass, you all semua nak tanggung kah? Tau takpa. Sorry la yee.. entri kali ini macam versi entri awek-awek sikit. hihi






























ffffffuuuuuuuuu.. Amacam, comel tak gadis atas ni? hihi. *sorry baby Yoona

Terima kasihlah kepada semua yang telah meng-wish-kan birthday i pada hari ini, sama ada melalui sistem pesanan ringkas, pesanan suara, fesbuk, surat layang dan macam-macam lagilah. Penat bukan main i nak main balas-balas komen kat fesbuk. Zac Effron la katakan. Girang sungguh hati. Oh ya, kepada gadis-gadis lain di luar sana, kalau you all nak kenal i lebih lanjut, ini fesbuk i; 


okay?, nanti bolehlah kita main mengomen sama-sama. ahakz. Perhatian: UNTUK GADIS-GADIS SAHAJA.

Dikesempatan ini juga, setelah diberikan peluang dan rezeki untuk bernafas dan hidup sampai sekarang di atas bumi yang sementara, i sudah semat kuat-kuat dalam hati, ingat nak jadi anak yang baik dan soleh, boyfriend yang penyayang (amboi..), manusia yang berguna, dan akhir sekali yang paling penting, menjadi hamba Allah yang sentiasa dirahmati. Harap-harap begitulah. Aminn.



TERIMA KASIH SEMUA! :)  



10 comments:

  1. amboi.pic I u tak letak ke? I buat kad lagi besau untuk u.sampai hati

    ReplyDelete
  2. gua pedulik ape, gadis x gadis, gua add jugak fesbuk lu..

    ReplyDelete
  3. oho ..hepi besday, may god bless u alwiz !

    ReplyDelete
  4. selmat ulang tahun ya..moga sukses selalu ;D

    ReplyDelete
  5. awwwhhh comelnye izey! my-exroomate!! haha nak jugakk kan.. :P

    ReplyDelete

terangsang?